Social Work - Treball Social

E.Llista de Treball social

Posted by Administrador d'aquesta llista el 31 de juliol de 2011  •  Benvingut i benvinguda a socialwork  • 

En donar-se d'alta en aquesta llista pot rebre correus individuals o agrupats en un únic missatge que, de forma periòdica, li seran enviats. Al mateix temps, tú també pots enviar missatges a la llista. Aquests missatges seran rebuts per totes les suscriptores i suscriptors. 

El tema d'aquesta llista és qualsevol qüestio relacionada amb el Treball Social, però molt especialment la creació de contingut amb una base sólida i perspectiva científica. És per això que per a participar hauria d'estar vinculada o vinculat directament amb aquesta professió. Pensi que per a àmbits més personals ja tenim altres xarxes. 

Aquesta llista, vol ser un lloc d'intercanvi d'informació, plantejaments, dubtes i respostes que arribin des de o cap a vostè, d'una en una ò agrupades en un únic missatge espaiat en el temps. Per a comprendre el motiu d'aquesta iniciativa, a continuació, vostè pot llegir un breu apunt històric sobre les e.llistes.


L'any 1972, un any després de les primeres proves d'enviament de missatges fent servir un ordinador, es van començar a fer servir aquests tipus de llistes entre la comunitat científica que feia servir ARPANET, precursora d'internet. En aquestes llistes, l'intercanvi múltiple d'informació va deixar els fonaments de nous projectes, estudis, etc.. que han fet avançar àrees com la informàtica, la genètica i la medicina entre d'altres. Anys més tard, les llistes d'e-correu són part de qualsevol comunitat científica i, de fet, van ser l'origen del que avui coneixem com a xarxes socials que fem servir per a altres finalitats. 

Et vull ANIMAR a suscriure't i formar part d'aquesta comunitat embrió,  que pretén extendre, ampliar i millorar el coneixement del Treball Social a partir d'un grup d'expertes i experts disposats a compartir les seves experiències i pensaments per a generar coneixement aplicable. 

Els missatges que rebràs, inicialment poden estar en diferents idiomes: català, espanyol i anglès i, a la vegada, també pots respondre en qualsevol d'aquests idiomes. 

Per a enviaments anteriors a aquesta llista (històric), pots fer un cop d'ull aquí: socialwork .

Cóm fer servir la llista socialwork

Per a enviar un missatge als membres de la llista, l'ha d'enviar a l'adreça socialwork@arsistemes.com.

Vostè es pot suscriure a la llista, canviar o annular la suscripció. També pot convidar a d'altres a suscriure's. Trobarà més informació a continuació.

Suscriure's a socialwork

Pot suscriure's emplenant les dades del següent formularisocialwork Se't enviarà una petició de confirmació per a evitar que uns altres et subscriguin sense el teu permís. Aquesta es una llista a privada, lo que vol dir que la llista de membres no està disponible per els no-membres.
  Adreça de correu electrònic:  
  El seu nom (opcional):  
  Ha d'introduir una clau per a la protecció del seu accés. Això li dona un cert nivell de seguretat, però ha d'evitar que altres puguin enredar amb la seva suscripció . No faci servir claus valuoses perquè pot ser que alguna vegada li haurem d'enviar en un missatge sense xifrar.

  Si decideix no fer servir cap clau, li serà generada una automàticament i serà enviada un cop confirmi la seva suscripció. Sempre podrà demanar que li fem arribar per ecorreu la seva clau un cop editi les seves opcions personals. 

  La seva clau:  
  Confirmi la clau:  
  ¿En quin  idioma vol visualitzar els missatges?  
  ¿Vol rebre els missatges agrupats en un únic missatge (digest) - Tots agrupats? No
Suscriptors de socialwork
(La llista de subscriptors només disponible per als membres de la llista.)

Introdueix el teuadreçai contrasenya per visitar la llista de subscriptors:

Adreça: Contrasenya:  

Per a cancel·lar la subscripció de socialwork, rebre un recordatori de contrasenya, o canviar les teves opcions de subscripció Introdueix la teva adreça de correu electrònic de la subscripció:

Si deixes el camp en blanc se't preguntarà per la teva adreça de correu electrònic